Ženska ura za vsakodnevno uporabo

Sama dam kar precej na zapestnice in ure. Nedolgo nazaj sem si kupila res krasno uro, kajti lepa ženska ura na ženski roki, je meni res nekaj lepega. Zgodilo pa se je to, da sem jo izgubila. Kako mi je to uspelo, še danes ne vem, vendar ure nisem več našla. To so bili dnevi, ko sem se selila in prodala avto. Tako sem sklepala, da je moja ženska ura ostala v avtomobilu ali pa sem jo pozabila v prejšnjem stanovanju. 

Ker sem imela telefonske številke, sem najprej poklicala možakarja, ki je kupil moj avto, če je mogoče, kakšna ženska ura ostala v mojem avtu. On mi je povedal, da je šel pogledat in da resnično v avtu ni nobene ure. Nato sem poklicala še lastnika stanovanja, v katerem sem živela prej, pa mi je tudi on trdil, da v stanovanju ni moje ure. 

Tako sem ostala brez nje, ker nisem več vedela, kje bi jo iskala. To je bila posebna in draga ženska ura, tako da sem bila precej žalostna, da je nimam več. Ko sem premišljevala, da si grem kupit novo uro, sem se odločila, da si kupim poceni uro. Ne bom več kupovala drage ure, ker se bojim, da jo bom ponovno izgubila. 

Ko sem en dan čisto nepričakovano videla, da je v vetrini poceni in lepa ženska ura sem si jo kupila. Prodajalka me je sicer opozorila, da to ni zelo dobra ura in da imam garancijo nanjo eno leto. Meni je bilo to dovolj, ker sem vedela, da drage ure ne kupim več. 

Ali je ženska ura draga ali poceni mi ni več pomembno, glavno je, da jo z veseljem nosim in da mi je lepa. Nova ženska ura je bila prekrasna, sicer čisto drugačen stil, kot sem ga imela do sedaj, ampak očitno se je tudi moj okus spremenil.