V pisarni je nov nespresso kavni aparat

Do sedaj sem v pisarni bil sam. Pred kratkim pa sem se odločil, da ne zmorem več vsega dela opravljati sam in da potrebujem eno osebo, ki mi bo pomagala. Tako sem zaposlil gospo, ki pa mi je takoj povedala, da zjutraj potrebuje kavo in tako sem se odločil, da kupim nespresso kavni aparat in ga prinesem v pisarno.

Sam v pisarni kave nisem potreboval, ker sem neprestano hodil po sestankih in na sestankih ti vsi ponudijo kavo. Razumel pa sem njo, ko je delala od 8 do 16 h v pisarni, da bi ji še kako pasala ena kavica, ki bi si jo lahko pripravila. Ko sem prinesel nespresso kavni aparat je bila zelo vesela. Opravičila se mi je, ker je tako rekla in povedala, da bi si lahko prinesla svojo kavico od doma. Prav nič težko mi ni bilo kupiti nespresso kavnega aparata, kajti včasih se zgodi, da tudi v mojo pisarno pride kakšna stranka in sedaj bom tudi jaz lahko ponudil kavico stranki.

Gospa si je tako vsako jutro naredila nespresso kavo in včasih mi je njena kavica tako zadišala, da sem jo prosil, če jo naredi še meni. 

Ja, ti kavni aparati v pisarnah pridejo še kako prav in prav je, da se tudi kupijo. To je tista mala pozornost do delavcev, ki jim prinese lepši dan, ko si lahko pripravijo kavico. Jaz imam nespresso kavni aparat in sem zelo zadovoljen, kave so res dobre. Imaš pa na izbiro res veliko kapsul, tako lahko izbiraš med različnimi okusi. 

Skoraj vsaka pisarna že ima kavne aparate, razlika je samo v tem, ali so ti kavni aparati dobri ali ne. To pa se vidi takoj, kajti če je kava dobra, potem si jo zaposleni tudi pripravijo. V drugem primeru pa nespresso kavni aparat počiva.