Končno sem dobila službo v znanem frizerskem salonu

Nisem mogla verjeti, da sem dobila povabilo na razgovor. Tako zelo sem si želela delati v znanem frizerskem salonu. Nekateri imajo željo, da odprejo svoj frizerski salon, jaz te želje nisem imela nikoli, vedno sem imela željo delati pri ljudeh, ki so že uspeli in se od njih učiti.

Ko sem končala šolanje, nisem imela veliko možnosti za delo, ker sem prihajala iz majhnega kraja in naši frizerski saloni so bili tisti tradicionalni, kjer ni bilo velike želje po izobraževanju, novostih. Tako sem premišljevala, kako bi jaz lahko delala v znanem frizerskem salonu, če pa so vsi preveč daleč od mojega doma. Da si nisem zaprla poti, sem vseeno poslala prošnje za delo in si rekla, da se bom potem ukvarjala s tem, če bom dobila kakšno možnost za delo.

Res sem dobila povabilo za razgovor v modernem frizerskem salonu. Komaj sem čakala dan, da grem in skušam pozitivno speljati razgovor. Trema je seveda bila prisotna, ker sem si želela dela pri njih. Na razgovor je prišel sam šef salona, tako da je trema bila še večja. Odkrito mi je povedal, da iščejo osebo, ki bo pri njih dlje časa, da si želijo ustvariti dober in sposoben tim. Iskali so novo osebo, ker jih je ena zapustila. Tako sem jaz dobila to možnost. 

Po razgovoru sem odšla domov in čakala na klic. Nisem vedela, kaj naj pričakujem, ker nisem vedela, kaj iščejo, ali imam dovolj potrebnega znanja. Zazvonil je telefon in na drugi strani je bil šef, ki mi je povedal, da so se odločili zame in da sem dobrodošla pri njih. Tako se je moja zgodba v znanem frizerskem salonu tudi začela. 

Danes sem srečna, živim podnajemniško, uživam življenje na polno!