Naravno milo mi je zagotovilo bolj zdravo kožo

Kar nekaj let, sem vedno za uporabo pri umivanju rok in pa za tuširanje, uporabljal tekoče milo in pa razne šampone. Tako pa mi je nekega dne, prijatelj predlagal, da preizkusim naravno milo, saj bom ugotovil, da je veliko boljše za mojo kožo, ter bom nato tako imel tudi kar nekaj beneficij zaradi tega.

Naravno milo mi je zagotovilo bolj zdravo kožo

No tako pa sem se res odločil, da bom kupil kakšno naravno milo, katera pa so bila torej v tisti trdni obliki, tako da si imel ploščico mila, ter ga bom preizkusil in videl, kakšni so rezultati. Prva stvar, ki pa sem jo ugotovil, ko sem kupil naravno milo, pa je bila ta, da sem ga imel zelo dolgo, saj sem ga pri umivanju rok in pa pri prhanju, rabil zelo malo porabiti. Tako pa mi je ena “kocka” naravnega mila, lahko držala zelo dolgo. 

To pa je potem vodilo v to, da v koliko bi se odločil, da bi ga začel redno uporabljati, bi se mi to lahko nekoliko poznalo pri denarju, saj bi porabil veliko manj denarja, saj ne bi rabil na vsake toliko tednov spet kupiti šampona.

No zato pa sem se res odločil, da si bom kupil še kakšno naravno milo, ko mi tega zmanjka, da bi videl, kakšne bi bile potem kaj razlike.

Po daljši uporabi naravnega mila, pa se je izkazalo, da se je res pokazala razlika. Tako sem lahko opazil, da je moja koža sedaj, ko za umivanje uporabljam naravno milo, veliko bolj zdrava. Zdrava koža pa se lahko hitro zazna po temu, da ima tisti svoj specifični sijaj. Ta sijaj pa pomeni, da je koža dobro hidrirana, se pravi, je zdrava.

Tako pa mi je to naravno milo povsem spremenilo mišljenje o mojem nadaljnjem umivanju, ter sem sedaj uporabljal le še naravno milo, ter nikoli več šamponov in raznih gelov za prhanje.