Odšla sem v outlet keramika le po en kos keramike

Zdi se mi, da sem imela res zelo veliko srečo, saj sem po naključju v outlet keramika našla večje kose keramike, ki jih nisem pričakovala tam. Imela sem v mislih nekaj čisto drugega, potem sem pa našla keramiko, ki je nadnje niso imeli in mi je bila še bolj všeč kakor pa tista, za katero sem mislila, da jo bom izbrala.

Če bi outlet keramika imela samo tisto keramiko, kot sem mislila, da jo bo imela, potem bi bilo že to čisti v redu, ker je bila pa trgovina še bolje založena s ponudbo, kakor sem pa mislila, je bilo pa resnici vse še toliko boljše. Izbrala sem si kar tisto keramiko, na katero nisem ravno računala, da bo tam, saj mi je delovala mnogo bolj zanimiva. Bila je temnejša kakor tista ki sem mislila, da bom najprej izbrala. Sicer je bila pa keramika, ki sem jo najprej izbrala morda malce presvetla glede na to, kakšno imam pohištvo in kaj bi v resnici potrebovala.

Ni minilo veliko časa, odkar sem bila v outlet keramika, ko sem odšla s svojim kosom keramike iz trgovine. Malce sem gledala naokoli, ker me je vseeno zanimalo, ali bom videla koga, ki bo tudi nosil iz outlet keramika en kos keramike ali pa morda le nekaj. Ampak mislim, da sem bila kar edina s takšnim nakupom. Najbrž sem bila videti malce čudno, ampak se nisem kaj preveč obremenjevala s tem. Mi je jasno, da gre večina ljudi v outlet keramika po nakup večje količine keramike in ne le po en kos. Morda se sem in tja najde kakšna izjema tudi na tem področju, kaj pa vem. Ampak sem skoraj prepričana, da se vseeno tudi v outlet keramika najdejo zelo različni ljudje in se ne nakupuje keramika le za prenovo stanovanj ali pa to, za kar so keramične ploščice pravzaprav namenjene.