Ko se ti pokvarijo stare rolete je čas za nove

Vsaka hiša je po svoje lepa, če v njej živijo pridni ljudje in zanjo skrbno skrbijo. Zelo rad si pogledam hiše, za katere sam pravim, da imajo dušo, to pa zato, ker pri takšnih hišah vidim, kako zelo se ljudje trudijo. Pri nas so se pokvarile stare rolete in potrebno je bilo premisliti, kaj bomo sedaj naredili. 

Ali bomo dali kakšne nova senčila, ali bodo še naprej rolete?

Bil sem zbegan, ker so naše rolete bile še tiste stare, ampak so bile dobre, sedaj pa je trg poln novih modelov in materialov. Sam nisem človek, ki bi gledal, kaj je moderno, vedno sem rad delal po svoje, kar je meni bilo všeč, tako sem tudi tokrat izbral čisto drugačne rolete, kot so od mene pričakovali drugi. 

Z ženo sva bila ravno nasprotna mnenja, ker bi ona želela imeti te moderne žaluzije, jaz pa sem si želel ponovno rolete. Takšen pač sem. Kot sem že rekel, mene ne pritegne tisto, kar je trenutno popularno, raje izbiram, kar je meni všeč in verjamem, da bi lahko bila mogoče za nekaterega hiša lepša, če bi montiral moderne žaluzije, sam pa sem se odločil, da bodo na oknih dobre stare rolete, ker so mi te najlepše. 

Ko sem iskal rolete, so me tudi prodajalci hoteli prepričati, da bi bilo boljše, da vzamem žaluzije, ker se sedaj prodajajo le te. Mogoče bi še popustil, če ne bi rekel besed, kot so te, da se žaluzije sedaj prodajajo. Ne zanima me trenutni trend, ki bo čez nekaj let pozabljen, jaz si bom izbral rolete in vem, da je moja izbira prava, ker mi rolete dajejo videz domačnosti in topline. Vse te moderne žaluzije mi delujejo tako hladno. Dobro sem se odločil, moja okna imajo ponovno rolete in to nove in moderne.