Prelepa foto knjiga kot darilo moji sestri

Spominjam se let, ko sem bila mlajša in je starejša sestra skrbela zame. Bila je res dobra do mene, vedno mi je stala ob strani, nikoli me ni pustila in ko mi je bilo kdaj treba pomagati, je bila vedno ob meni. Bližal se je njen rojstni dan in foto knjiga bo darilo od mene njej. Vedno sem ji kupovala nekaj drugega, kar sem pač mislila, da potrebuje, tokrat pa sem se odločila, da bi bila foto knjiga res lepo darilo za spomin. Sedaj je drugače, saj vsaka služi dovolj denarja, tako da so darila lahko res izvirna in to je res lepo, ko ti ni treba premišljevati, kaj boš nekomu kupil, kar potrebuje, ker si sam ne more, ker nima denarja.

Kar nekaj časa sem potrebovala, da je nastala foto knjiga za njen rojstni dan. Najprej sem morala najti vse slike, ki sem jih želela. Hotela sem poiskati vse slike, na katerih sva midve skupaj od malih nog. Potem sem zraven slike vedno nekaj zapisala. Na koncu pa sem morala vse te slike z besedilom poslati, da je nastala foto knjiga. Ker sem imela na razpolago različne velikosti, sem se odločila za nekaj srednjega, da je velika kot zvezek. Vse druge so mi bile premajhne, hotela sem lepe, velike slike. 

Na dan rojstnega dneva sem sem se k njej odpravila že zgodaj, da popijeva skupaj prvo jutranjo kavo in foto knjiga bo idealna priložnost, da bova imeli mir in jo bova lahko skupaj v miru pogledali. In res je bilo tako, foto knjiga je prebudila ogromno spominov, kako lepo nama je bilo. Ob knjigi sva se nasmejali in razjokali, kako je bila vesela knjige. Mislim, da sem ji do zdaj dala najlepše darilo. Če imate sestro ali, brata pomislite na takšno darilo, kot je foto knjiga, ker je lahko res prekrasno in velikega pomena.