Odšla sem v outlet keramika le po en kos keramike

Zdi se mi, da sem imela res zelo veliko srečo, saj sem po naključju v outlet keramika našla večje kose keramike, ki jih nisem pričakovala tam. Imela sem v mislih nekaj čisto drugega, potem sem pa našla keramiko, ki je nadnje niso imeli in mi je bila še bolj všeč kakor pa tista, za katero sem mislila, da jo bom izbrala.

Če bi outlet keramika imela samo tisto keramiko, kot sem mislila, da jo bo imela, potem bi bilo že to čisti v redu, ker je bila pa trgovina še bolje založena s ponudbo, kakor sem pa mislila, je bilo pa resnici vse še toliko boljše. Izbrala sem si kar tisto keramiko, na katero nisem ravno računala, da bo tam, saj mi je delovala mnogo bolj zanimiva. Bila je temnejša kakor tista ki sem mislila, da bom najprej izbrala. Sicer je bila pa keramika, ki sem jo najprej izbrala morda malce presvetla glede na to, kakšno imam pohištvo in kaj bi v resnici potrebovala.

Ni minilo veliko časa, odkar sem bila v outlet keramika, ko sem odšla s svojim kosom keramike iz trgovine. Malce sem gledala naokoli, ker me je vseeno zanimalo, ali bom videla koga, ki bo tudi nosil iz outlet keramika en kos keramike ali pa morda le nekaj. Ampak mislim, da sem bila kar edina s takšnim nakupom. Najbrž sem bila videti malce čudno, ampak se nisem kaj preveč obremenjevala s tem. Mi je jasno, da gre večina ljudi v outlet keramika po nakup večje količine keramike in ne le po en kos. Morda se sem in tja najde kakšna izjema tudi na tem področju, kaj pa vem. Ampak sem skoraj prepričana, da se vseeno tudi v outlet keramika najdejo zelo različni ljudje in se ne nakupuje keramika le za prenovo stanovanj ali pa to, za kar so keramične ploščice pravzaprav namenjene. 

Ideja, da se drug apartma na obali letos najame

Februar se niti še ni, zaključi in še gledam, kakšne cene ima apartma na Obali letos, ker bom ponovno najela istega za celo poletje, kot lani. Oziroma ne bom ga najela sama, več nas bo, ki bomo apartma na Obali najeli in potem se bomo dogovorili, kdaj bo kdo v njem. Vseeno je to mnogo boljša rešitev, kot pa da vsak zase najema apartma. Če najamemo za dlje časa apartma na Obali, dobimo mnogo bolj ugoden najem, ker lastnik skoraj nima dela z vzdrževanjem.

Ko sem si ogledovala cene in primerjala cene ostalih apartmajev, sem pomislila celo, da morda ne bi bilo slabo. Če bi letos najeli kaj drugega. Niti ne zato, da bi prihranili denar, ampak, da bi bili kje drugje. Če najamemo isti apartma na Obali kot lani, to pomeni, da bi bili že tretje leto zapored tam. Lokacija je vsekakor zelo lepa, ampak prav nič ne bi bilo narobe, če bi malce spremenili lokacijo in šli kam drugam. Našla sem namreč en res zelo lep apartma na Obali, ki je malenkost dražji, ampak se mi zdi, da bi bilo vreden vsakega evra. Takoj sem poslala povezavo vsem, s katerimi se dogovarjamo, da bi apartma skupaj najeli.

Ideja, da se drug apartma na obali letos najame

Odločila sem se, da dokler ne dobim povratne informacije od vseh ali jim je ta apartma tudi všeč in če so pripravljeni plačati toliko več. Ker sem se jaz ponudil, da naredim celotno organizacijo okoli poletnega dopusta, sem seveda morala na to počakati. Poslala sem jim tudi povezavo od apartmaja, ki smo ga najemali od sedaj, da so tudi videli, da se je cena malce povišala.

Proti večeru mi je večina odgovorila in vsem je bila ideja o drugem apartmaju zelo zanimiva in tako smo se že začeli pogovarjati o možnosti, da se drug apartma na Obali letos najame.