Še dobro, da smo sodelavci tako odkriti eden do drugega in da si povemo čisto vse. En dan mi je sodelavec pri malici rekel, da se vedno bolj sključeno držim. Sam tega nisem opazil, ko pa sem se začel opazovati sem videl, da je to čisto res. Nato je sodelavec rekel, da prav pride pas za pravilno držo, da ga je imela njegova sestra in si je držo popravila. Ker nisem vedel o čem govori, sem si doma pogledal preko spleta in videl, da res obstaja pas za pravilno držo, ki ga lahko nosiš pod oblačili ali pa kar preko oblačil.

Nič nisem okleval, takoj sem naročil pas za pravilno držo, kajti dobro sem se zavedal, če ne bom sedaj poskrbel za svojo držo, da mi bo kasneje žal, ker se bodo pojavile bolečine. Minilo je dva dni in pas za pravilno držo je prišel po pošti. Takoj sem si ga oblekel, doma sem ga prvi dan nosil celi dan, drugi dan sem šel v službo brez njega in potem sem ga takoj, ko sem prišel domov spet oblekel. Nisem hotel iti z pasom že prvi dan v službo, ker nisem vedel, ali me bo motil pri delu. Doma sem videl, da me pas za pravilno držo čisto nič ne moti in da ga brez skrbi lahko nosim v službo. 

Sodelavci so opazili mojo ravno držo, mislili so, da sem tako skoncentriran in pozoren na svojo držo, potem pa sem jim povedal, da imam oblečen pas za pravilno držo, ki mi pomagala, da se ravno držim. Najbolj sem bil presenečen prvi dan, ker sem prav čutil, kako je moja hrbtenica že navajena te sključene drže in čutil sem bolečino pri pravilni drži, sedaj pa je že v redu. 

Moja drža je spet lepa, predvsem pa ravna, vse zasluge pa dobi pas za pravilno držo in seveda sodelavec, ki mi je za pas povedal.