Za pripravo zapiskov je tablica najboljša izbira

Kot študent, mi je bilo delanje zapiskov vedno najbolj pomemben del moje študijske poti. To pa zato, ker so kvalitetni zapiski ključni, za uspešno in kvalitetno učenje. To pa me lahko nato popelje do dobrih ocen, ter lahko tako uspešno zaključim letnik.

Za pripravo zapiskov je tablica najboljša izbira

Zaradi potrebe bo kvalitetnih zapiskih, pa sem že dolgo nazaj začel uporabljati tablico namesto listov in kulija. To pa zato, ker mi tablica omogoča veliko boljše oblikovanje zapiskov, ter je tudi bolj praktično. Prednosti, ki pridejo za delanjem zapiskov na tablici, je mnogo.

Prva, ki sem jo opazil, je bila ta, da sem skozi čas celo prihranil denar. Z listi in kuliji, je bilo vedno potrebno kupovati nove liste in pa nova polnila za kuli. Odkar pa je tablica moje sredstvo za zapiske, pa nimam več nobenega novega stroška, saj ne rabim kupovati ničesar drugega.

Poleg tega pa je urejenost, ki pride z uporabo tablice ključna. Z listi je bil problem, da so se lahko pomešali, ali pa so mi padli po tleh, nato pa jih je bilo nemogoče urediti nazaj. S tablico pa si lahko ustvarim mnoge digitalne mape, kamor lahko shranjujem posamezne zapiske posameznega predmeta. To pa je ključno pri urejevanju, kjer ni nobenega boljšega načina za to, kot je tablica.

Prav tako pa so danes tablice že cenovno ugodne. Ker so prisotne že nekaj let, nimajo več tako visoke cene. Poleg tablice, pa dobimo tudi pisalo, s katerim lahko pišemo po njej, kar jo naredi odlično za delanje zapiskov. Kadar pa si moramo kaj zapisati in bi radi, da je v lepši obliki, lahko nanjo še vedno pišemo, kot bi na telefonu z posebnim fontom. 

Tako je bila tablica ena izmed najboljših nakupov, ki sem jih opravil, ki mi pomagajo pri delu za faks. Ima mnogo prednosti, s katerimi prihranim čas in pa denar, ter mi omogoča veliko boljšo organiziranost.