Nekaj časa nazaj je moja najboljša prijateljica praznovala rojstni dan. Seveda smo se vsi res zelo veselili tega rojstnega dne, saj je na ta rojstni dan povabila samo tiste prijatelje, s katerimi smo se družili v srednji šoli. Teh prijateljev je bilo 5. Jaz sem bila seveda šesta. Tega rojstnega dneva sem se veselila predvsem zato, ker veliko teh ljudi že kar nekaj časa nisem videla. Spet sem dobila občutek, kot da grem nazaj v srednjo šolo.

Seveda sem vse te prijatelje kontaktirala ter jih vprašala, če imajo kakršnokoli idejo za darilo. Nobeden ni vedel, kaj bi ji kupili, potem pa sem jaz prišla do res super ideje. Glede na to, da se že res dolgo časa nismo videli, bi vsaj za njeno rojstni dan lahko počeli nekaj res adrenalinskega. Tudi prijateljica je rekla, da načeloma ne ve, kako bo praznovala in če bo praznovala. Zato sem se odločila, da bom ta problem rešilo kar sam. Rezervirala sem termin za 6 ljudi. Odločila sem se, da bomo šli na Soča rafting. Soča rafting je definitivno nekaj, kar še nihče od nas ni preizkusil in verjela sem, da nam bo to zelo všeč. Vsi smo v srednji šoli namreč zelo radi hodili na adrenalinske stvari in verjela sem, da bo ta Soča rafting ta dan lahko zelo popestrila.

Sem povedala, kam gremo in kdaj gremo, so bili seveda vsi navdušeni in tudi moji prijateljici je bilo to darilo res zelo všeč. Soča rafting je nekaj, kar še nihče od njih ni preizkusil in seveda sem želela to nekako spremeniti. Vsi smo komaj čakali, da pridemo na njen rojstni dan in da se ta dogodivščina prične. Sam Soča rafting je bil res zelo zanimiv in nekaj, kar ne bomo nikoli pozabili. Imeli smo se zelo lepo in definitivno bi to še kdaj ponovili. Na koncu tega dneva smo si seveda privoščili še kakšno pijačo ter malo po debatirali, saj se že res dolgo časa nismo videli. Dan se je zaključil res zelo lepo.

Soča rafting je lahko nepozabna dogodivščina