Nekaj časa nazaj smo gledali svojo jedilno mizo, ki smo jo imeli postavljeno v jedilnici, kjer pa smo začeli malo razmišljati, da ji nekaj manjka. Tako pa smo sedaj imeli že zelo dolgo to mizo, ter na njej prt, ki je deloval kot zaščita, ter se nam je tako ta miza sedaj zdela res zelo bedna, nezanimiva in pa stara, vsaj po izgledu. Zato pa smo se odločili, da bi lahko glede tega nekaj naredili, saj nam je bila miza res zelo nezanimiva. 

Tekač je odličen prt za dekoracijo

No tako pa sem začel malo razmišljati, kaj bi lahko naredil s to svojo mizo, da bi bila bolj zanimiva. Tukaj pa se mi je nato zdelo, da bi mi jo lahko kakšen tekač malo popestril. To pa so prti, ki so zelo ozki in pa dolgi. Ta prt pa se nato razteza po sredini mize po dolžini, ter je lahko to zares zelo lepa dekoracija za mizo, ter jo lahko malo popestri. 

Da pa bi kupil tekač, pa sem si rabil kupiti še ustrezen prt, ki bi šel pod tega. To pa zato, ker je tekač zelo ozek, ter zato ne prekrije celotne mize, kjer pa smo jo želeli prekriti s prtom, saj bi to bila zaščita, da se miza ne bi tako hitro opraskala in poškodovala. 

Sedaj, ko pa smo imeli približno idejo ,kar bomo kupili, torej tekač in pa prt za celotno mizo, pa smo se odpravili do trgovine s tekstilom, kjer pa smo lahko nato izvedli nakup. Še prej pa nas je čakal ogled celotne izbire, ki je bila na razpolago, kar pa je tudi trajalo kar nekaj časa, saj je bila kolekcija res ogromna. Nato pa smo iskali takšen par teh prtov, da bi se čim bolje prilegala, oziroma bi se dajala lep kontrast. Po nekaj iskanja pa sem to tudi našel, ter sem opravil nakup s katerim sem lahko nato popestril našo jedilno mizo.