Še ne dolgo nazaj sem brskala po spletu za garažnimi vrati, saj me je zelo zanimala kakšna je garažna vrata cena. Ker je brskalnik tako dal kar nekaj zadetkov, sem opazila, da se je število ponudnikov konkretno povečalo od takrat, ko sem jih nazadnje iskala.

Iskala sva garažna vrata cena z sprejemljivo ponudbo

Tako se je včasih res težko odločti, kako in katerega ponudnika izbrati. Seveda pa sem zaradi iskanja garažna vrata cena naletela na oglase, ki se mi niso in niso nehali prikazovati. Kljub temu, da sva bila s partnerjem že odločena kam bova šla in katero podjetja bova izbrala, sem še vedno dobivala oglase od podjetja za garažna vrata, ki jih je hotel izbrati on že od samega začetka. Na koncu sva vseeno rekla, da bova morda raje našla še kaj drugega. Seveda nam ta sekundarna izbira ni dala še nobenega odgovora, me je pa zato partner še toliko bol dražil in zafrkaval, da pa bi morda mogli izbrati njegovo primarno odločitev.

Ko sem toliko brskala po spletu in že kar nekaj dni nisem dobila odgovora, sem na koncu le popustila in mu dala zeleno luč, da pokliče njegove izbrance. A hkrati sem ga vseeno prosila naj preveri kakšna je garažna vrata cena. Prosil me je, da naj ga še vseeno naslednji dan spomnim, da ne bo pozabil poklicati. Naslednji dan sem ugotovila, da delam v popoldanski izmeni. Vedno, ko imam takšen urnik, se tisti dan s fantom sploh ne vidiva.

Tako sem mu na listek napisala »garažna vrata cena«, da ja ne bi pozabil, ter ga zalepila na hladilnik in odšla v službo. Tako sem med službo naenkrat dobila sporočilo, kjer je bila napisana garažna vrata cena, ki pa je bila še kar sprejemljiva glede na to, da sva že imela nekako dogovorjen in pričakovan budget za prenovo najinih garažnih vrat.