Kdo bi se branil, če bi mu nekdo pripeljal na dvorišče masažni bazen? Mislim, da nihče in da bi si vsak vzel čas, da se v njem sprosti. Ker je danes že toliko različnih oglasov, hitro naletiš na oglas, ki pritegne tudi tebe. Tako je mene pritegnil oglas – masažni bazeni. Že enkrat prej sem jih opazila, vendar sem imela toliko problemov, da sem na njih pozabila. Tokrat pa je bilo očitno ob pravem času, da sem videla oglas – masažni bazeni, ker me je začelo zanimati. 

Doma sem vprašala za nasvet mojega moža in je rekel, da bi tudi on imel takšen bazen doma. Ker smo imeli hišo na podeželju in okoli hiše veliko teraso, bi to bilo enostavno izvedljivo. Vedno bolj sem premišljevala, da so masažni bazeni res super zadeva in da si ga resnično želim. Seveda me je bilo strah samo ene stvari, da bi kupila bazen in potem bi bil neuporaben. Ravno zato, da nisem hotela kupiti. Pa je prišel moj rojstni dan in na mizi je bil katalog, kjer so bili masažni bazeni. Zraven je bila voščilnica, v njej pa je pisalo, da naj si za rojstni dan izberem svoj bazen. 

Bila sem šokirana, kako je lahko moj mož tako dober, kajti masažni bazeni niso ravno poceni in niso ravno povprečno darilo. Čeprav sem se upirala je mož vztrajal. Povedal mi je, da so masažni bazeni različni in da si želi, da si ga sama izberem, kajti če si ga pa ne bom sama izbrala, pa ga bo izbral on. 

Zunanji masažni bazeni in večerna sprostitev

Tako sem en dan samo gledala vse te masažne bazene in na koncu izbrala. Nisem mogla verjeti, da bo masažni bazen na moji terasi, kajti masažni bazeni so dragi in privoščijo si jih le nekaj ljudi, ki vedo, da jih bodo tudi uporabljali. 

Danes ga imam in verjetno bi sledilo vprašanje, ali ga uporabljam? Z veseljem vam povem, da so zame masažni bazeni balzam za dušo in da ga uporabljam sigurno 4 krat na teden.