Zunanji masažni bazeni in večerna sprostitev

Kdo bi se branil, če bi mu nekdo pripeljal na dvorišče masažni bazen? Mislim, da nihče in da bi si vsak vzel čas, da se v njem sprosti. Ker je danes že toliko različnih oglasov, hitro naletiš na oglas, ki pritegne tudi tebe. Tako je mene pritegnil oglas – masažni bazeni. Že enkrat prej sem jih opazila, vendar sem imela toliko problemov, da sem na njih pozabila. Tokrat pa je bilo očitno ob pravem času, da sem videla oglas – masažni bazeni, ker me je začelo zanimati. 

Doma sem vprašala za nasvet mojega moža in je rekel, da bi tudi on imel takšen bazen doma. Ker smo imeli hišo na podeželju in okoli hiše veliko teraso, bi to bilo enostavno izvedljivo. Vedno bolj sem premišljevala, da so masažni bazeni res super zadeva in da si ga resnično želim. Seveda me je bilo strah samo ene stvari, da bi kupila bazen in potem bi bil neuporaben. Ravno zato, da nisem hotela kupiti. Pa je prišel moj rojstni dan in na mizi je bil katalog, kjer so bili masažni bazeni. Zraven je bila voščilnica, v njej pa je pisalo, da naj si za rojstni dan izberem svoj bazen. 

Bila sem šokirana, kako je lahko moj mož tako dober, kajti masažni bazeni niso ravno poceni in niso ravno povprečno darilo. Čeprav sem se upirala je mož vztrajal. Povedal mi je, da so masažni bazeni različni in da si želi, da si ga sama izberem, kajti če si ga pa ne bom sama izbrala, pa ga bo izbral on. 

Zunanji masažni bazeni in večerna sprostitev

Tako sem en dan samo gledala vse te masažne bazene in na koncu izbrala. Nisem mogla verjeti, da bo masažni bazen na moji terasi, kajti masažni bazeni so dragi in privoščijo si jih le nekaj ljudi, ki vedo, da jih bodo tudi uporabljali. 

Danes ga imam in verjetno bi sledilo vprašanje, ali ga uporabljam? Z veseljem vam povem, da so zame masažni bazeni balzam za dušo in da ga uporabljam sigurno 4 krat na teden. 

Omega ura – darilo za 50 let

Moj oče je vedno brez ure in telefona, tako smo se odločili, da mu za rojstni dan kupimo Omega uro. Najpej nismo vedeli, ali bo ure sploh vesel, tako da smo šli v akcijo, da preverimo. Tako je vsak na svoj način preverjel in smo ugotovili, da bo ure prav vesel. Odločilo je to, ko je na treningu pin ponka jampral, da bi pa res imel končno eno uro, ker nikoli ne ve, koliko je ura in mora uro iskati po stenah ali pa spraševati ljudi. Malo nas je prestrašil, da si bo uro prej kupil sam, ker je mami začel govoriti, če ima kakšno staro uro. Tako je mama morala speljati, na ta način, da si ni šel ure kupit sam. 

Omega ura - darilo za 50 let

Mi pa smo mu kupili res lepo Omega uro, ki jo bo nosil z veseljem. Kako smo komaj čakali dan, da mu damo Omega uro, ker nas je bilo do konca strah, da bo en dan šel po novo uro. To bi bilo res nerodno. En dan je že skoraj vse padlo v vodo, ko je šel z mamo v mesto in se ustavil pred trgovino z urami. Še dobro, da je bila mama zraven in se izgovorila, da nimata časa, ker ona mora biti kmalu doma, ker dobi obisk. Če takrat ne bi iblo zraven mame, bi naš oče kupil uro. 

Že zjutraj na njegov rojstni dan, smo bili vsi na kupu in mu najprej izročili Omega uro. Kako je bil vesel. Videlo se mu je v očeh, kako srečen je iz različnih vzrokov:

  • ker je dobil Omega uro,
  • ker mu je ura lepa,
  • ker je videl, da ga poslušamo,
  • ker si ure ni kupil sam.

Tako je naše darilo uspelo. Vsi smo morali sodelovati, da nam je uspelo, največ težav pa je seveda imela naša draga mama, ki je speljala vse tako, kot je treba.