Že kar nekaj časa sem sedaj iskal kakšnega zobozdravnika, ki bi me lahko sprejel, vendar pa sem tukaj lahko videl, da bo to kar težko, saj je kar nekaj zobozdravnikov zelo zasedenih, ter nimajo več prostora med termini, da bi me lahko vzeli kot rednega pacienta. Zato pa je sedaj minilo že kar nekaj let, odkar sem nazadnje obiskal zobozdravnika, ker si ga nisem našel, oziroma priskrbel takoj, ko sem dopolnil 18 let, saj takrat več nisem moral obiskovati zobozdravnika, ki sem ga do tedaj, kajti tisti je bil predšolski, oziroma otroški.

No tako pa sem se sedaj spet lotil aktivnega iskanja zobozdravnika, saj sem vedel, da si ga moram čim prej najti, ker bom drugače lahko imel kar velike težave z zdravjem mojega zobovja. Po še nekaj iskanja pa sem nato prišel nasproti, oziroma se je pojavilo zobozdravstvo Nova Gorica. Tako pa sem nato še opravil klic v to zobozdravstveno ambulanto, ter sem jih vprašal če bi bilo mogoče, da bi se prijavil k temu zobozdravniku.

Tako pa me je nato zobozdravstvo Nova Gorica brez težav sprejelo, kar pa me je zelo razveselilo, saj sem tako končno našel zobozdravnika, oziroma zobozdravstveno ambulanto, ki me je bila pripravljena sprejeti. To pa je potem pomenilo, da bom lahko končno spet začel obiskovati zobozdravnika in to redno, tako da mi bo lahko razrešil vse težave, ki jih imam glede zdravja mojih zob.

Nato pa mi je zobozdravstvo Nova Gorica že dalo prvi termin, ko sem se lahko oglasil v ambulanti, kjer pa mi je opravil najprej pregled, da je lahko videl, kakšno je stanje mojih zob, ter mi je lahko začel nato popravljati težave, ki sem jih imel.

Po temu pregledu pa sem tudi zelo hitro že dobil prvi termin, da je zobozdravnik lahko pričel z delom, kar pa me je zelo razveselilo, saj sem termin dobil zelo hitro. 

Zobozdravstvo Nova Gorica me je lahko sprejelo