Vsi si želimo dolgotrajno zaščito in vlaženje kože na našem obrazu. Tako skušamo najti primerne kreme, ki bodo odgovarjale našemu tipu kože. Sama priznam, da nisem nikoli preveč časa posvečala svoji koži. Imela sem srečo, kajti moja koža na obrazu je bila vedno lepa. Ko pa sem enkrat šla na pregled kože, so mi povedali, da je moja koža suha in potrebuje zaščito in vlaženje. Takrat sem se odločila, da raziščem, kaj moji koži na obrazu sploh paše. Sem človek, ki ima rad naravne produkte. Tako sem vedela, da bom sama skušala najti nekaj, kar bi mojo kožo nahranilo naravno in tako našla olivno olje za obraz. 

Odločila sem se, da bom olivno olje za obraz uporabljala zvečer, ko je moja koža bolj razdražena in dehidrirana od dnevnega sonca. To se mi je zdela prava odločitev. Priznam, da sem bila zelo pazljiva, ker nisem vedela, kako bo moja koža odreagirala. Tako je bil moj prvi nanos olivnega olja le 2 kapljici. Videla sem, da moji koži na obrazu olivno olje za obraz paše. 

Lepša koža in olivno olje za obraz

Tako sedaj redno uporabljam olivno olje za obraz, saj vsebuje:

  • antioksidante,
  • vitamin A,
  • vitamin E.

Tako vitamin E poskrbi, da je moja koža bolj elastična in napeta. Kar je v mojih letih še kako dobrodošlo. 

Danes je moja koža na obrazu res lepa in prav ponosna sem sama nase, ker sem poskrbela za svojo kožo. Sedaj, ko jih štejem preko 40 let, ima to zame še večji pomen, da koža ostane elastična in napeta. Lahko pa enostavno rečem, da obstajajo na trgu produkti, ki vam pomagajo in niso dragi. Včasih si je potrebno vzeti le dovolj časa in lahko najdete prdukt poceni, ki vam bo pomagal. Tako sem sama našla moje olivno olje za obraz, ki ga ne zamenjam za nobeno zelo drago kremo, ker pomaga moji kožo.