Že kar nekaj časa sedaj naše stanovanje ogrevamo s kaminsko pečjo. To pa zato, ker so drva eden izmed najboljših načinov ogrevanja, kar se tiče stroškov, tako da nam je to zelo dobro koristilo in nas spravilo skozi zimo, da smo si lahko ogrevali stanovanje. Da pa bi lahko toploto razširili čez več prostorov, pa smo tudi cev, ki odvaja dim iz kamina, napeljali skozi več prostorov, tako da ta oddaja toploto. Težava pa je nato nastala, ko pride zima do vrhunca, nam te cevi več ne pomagajo zadosti, ter nas tako v skoraj vseh prostorih, razen v tistemu, kjer je kaminska peč, malo zebe in je lahko zato neprijetno. 

Radiatorji so pripomogli k ogrevanju stanovanja

No tako pa smo nato začeli razmišljati, kaj bi naredili za to težavo, saj nas je to vsako zimo zelo motilo, saj je bilo nekoliko neprijetno. Tako pa smo se nato odločili, da bi lahko bili radiatorji tukaj popolna rešitev. To pa zato, ker bi se lahko radiatorji namestili zgolj v prostore, kateri so potrebovali nekoliko več gretja, oziroma v prostore, katere redno uporabljamo, oziroma se dosti nahajamo notri, ter bi jih bilo zato dobro malo dodatno ogreti.

Poleg tega pa bi se lahko radiatorji uporabljali samo takrat, ko bi jih potrebovali, tako da s tem ne bi imeli veliko stroškov, oziroma med poletjem in pa ko je mila zima, sploh ne bi imeli stroškov s temi.

Tako pa smo nato kupili nekaj radiatorjev in sicer električne radiatorje, saj so bili ti najbolj enostavni za postavitev, oziroma montažo, ker se jih je moralo zgolj priklopiti na električno napajanje. Tako pa smo se tedaj lahko rešili te težave, s katero smo se srečevali skorja vsako zimo, ter so bile te sedaj veliko bolj prijetne, saj so se lahko po potrebi v kakšnemu prostoru prižgali radiatorji, tako da ni bilo gretje odvisno samo od kaminske peči.