Zobozdravstvo Nova Gorica me je lahko sprejelo

Že kar nekaj časa sem sedaj iskal kakšnega zobozdravnika, ki bi me lahko sprejel, vendar pa sem tukaj lahko videl, da bo to kar težko, saj je kar nekaj zobozdravnikov zelo zasedenih, ter nimajo več prostora med termini, da bi me lahko vzeli kot rednega pacienta. Zato pa je sedaj minilo že kar nekaj let, odkar sem nazadnje obiskal zobozdravnika, ker si ga nisem našel, oziroma priskrbel takoj, ko sem dopolnil 18 let, saj takrat več nisem moral obiskovati zobozdravnika, ki sem ga do tedaj, kajti tisti je bil predšolski, oziroma otroški.

No tako pa sem se sedaj spet lotil aktivnega iskanja zobozdravnika, saj sem vedel, da si ga moram čim prej najti, ker bom drugače lahko imel kar velike težave z zdravjem mojega zobovja. Po še nekaj iskanja pa sem nato prišel nasproti, oziroma se je pojavilo zobozdravstvo Nova Gorica. Tako pa sem nato še opravil klic v to zobozdravstveno ambulanto, ter sem jih vprašal če bi bilo mogoče, da bi se prijavil k temu zobozdravniku.

Tako pa me je nato zobozdravstvo Nova Gorica brez težav sprejelo, kar pa me je zelo razveselilo, saj sem tako končno našel zobozdravnika, oziroma zobozdravstveno ambulanto, ki me je bila pripravljena sprejeti. To pa je potem pomenilo, da bom lahko končno spet začel obiskovati zobozdravnika in to redno, tako da mi bo lahko razrešil vse težave, ki jih imam glede zdravja mojih zob.

Nato pa mi je zobozdravstvo Nova Gorica že dalo prvi termin, ko sem se lahko oglasil v ambulanti, kjer pa mi je opravil najprej pregled, da je lahko videl, kakšno je stanje mojih zob, ter mi je lahko začel nato popravljati težave, ki sem jih imel.

Po temu pregledu pa sem tudi zelo hitro že dobil prvi termin, da je zobozdravnik lahko pričel z delom, kar pa me je zelo razveselilo, saj sem termin dobil zelo hitro. 

Zobozdravstvo Nova Gorica me je lahko sprejelo

Lepša koža in olivno olje za obraz

Vsi si želimo dolgotrajno zaščito in vlaženje kože na našem obrazu. Tako skušamo najti primerne kreme, ki bodo odgovarjale našemu tipu kože. Sama priznam, da nisem nikoli preveč časa posvečala svoji koži. Imela sem srečo, kajti moja koža na obrazu je bila vedno lepa. Ko pa sem enkrat šla na pregled kože, so mi povedali, da je moja koža suha in potrebuje zaščito in vlaženje. Takrat sem se odločila, da raziščem, kaj moji koži na obrazu sploh paše. Sem človek, ki ima rad naravne produkte. Tako sem vedela, da bom sama skušala najti nekaj, kar bi mojo kožo nahranilo naravno in tako našla olivno olje za obraz. 

Odločila sem se, da bom olivno olje za obraz uporabljala zvečer, ko je moja koža bolj razdražena in dehidrirana od dnevnega sonca. To se mi je zdela prava odločitev. Priznam, da sem bila zelo pazljiva, ker nisem vedela, kako bo moja koža odreagirala. Tako je bil moj prvi nanos olivnega olja le 2 kapljici. Videla sem, da moji koži na obrazu olivno olje za obraz paše. 

Lepša koža in olivno olje za obraz

Tako sedaj redno uporabljam olivno olje za obraz, saj vsebuje:

  • antioksidante,
  • vitamin A,
  • vitamin E.

Tako vitamin E poskrbi, da je moja koža bolj elastična in napeta. Kar je v mojih letih še kako dobrodošlo. 

Danes je moja koža na obrazu res lepa in prav ponosna sem sama nase, ker sem poskrbela za svojo kožo. Sedaj, ko jih štejem preko 40 let, ima to zame še večji pomen, da koža ostane elastična in napeta. Lahko pa enostavno rečem, da obstajajo na trgu produkti, ki vam pomagajo in niso dragi. Včasih si je potrebno vzeti le dovolj časa in lahko najdete prdukt poceni, ki vam bo pomagal. Tako sem sama našla moje olivno olje za obraz, ki ga ne zamenjam za nobeno zelo drago kremo, ker pomaga moji kožo. 

Radiatorji so pripomogli k ogrevanju stanovanja

Že kar nekaj časa sedaj naše stanovanje ogrevamo s kaminsko pečjo. To pa zato, ker so drva eden izmed najboljših načinov ogrevanja, kar se tiče stroškov, tako da nam je to zelo dobro koristilo in nas spravilo skozi zimo, da smo si lahko ogrevali stanovanje. Da pa bi lahko toploto razširili čez več prostorov, pa smo tudi cev, ki odvaja dim iz kamina, napeljali skozi več prostorov, tako da ta oddaja toploto. Težava pa je nato nastala, ko pride zima do vrhunca, nam te cevi več ne pomagajo zadosti, ter nas tako v skoraj vseh prostorih, razen v tistemu, kjer je kaminska peč, malo zebe in je lahko zato neprijetno. 

Radiatorji so pripomogli k ogrevanju stanovanja

No tako pa smo nato začeli razmišljati, kaj bi naredili za to težavo, saj nas je to vsako zimo zelo motilo, saj je bilo nekoliko neprijetno. Tako pa smo se nato odločili, da bi lahko bili radiatorji tukaj popolna rešitev. To pa zato, ker bi se lahko radiatorji namestili zgolj v prostore, kateri so potrebovali nekoliko več gretja, oziroma v prostore, katere redno uporabljamo, oziroma se dosti nahajamo notri, ter bi jih bilo zato dobro malo dodatno ogreti.

Poleg tega pa bi se lahko radiatorji uporabljali samo takrat, ko bi jih potrebovali, tako da s tem ne bi imeli veliko stroškov, oziroma med poletjem in pa ko je mila zima, sploh ne bi imeli stroškov s temi.

Tako pa smo nato kupili nekaj radiatorjev in sicer električne radiatorje, saj so bili ti najbolj enostavni za postavitev, oziroma montažo, ker se jih je moralo zgolj priklopiti na električno napajanje. Tako pa smo se tedaj lahko rešili te težave, s katero smo se srečevali skorja vsako zimo, ter so bile te sedaj veliko bolj prijetne, saj so se lahko po potrebi v kakšnemu prostoru prižgali radiatorji, tako da ni bilo gretje odvisno samo od kaminske peči.